Etter hvert som flere og flere av innbyggerne nå blir fullvaksinert, blir antallet som skal vaksineres hver uke færre, og leveransene av vaksiner redusert. Vaksinetilbudet blir opprettholdt slik at alle skal få muligheten til å ta både dose 1 og dose 2, men fra og med neste uke kommer vi til å vaksinere bare en dag i uken.

En del av innbyggerne som allerede har fått time til andre dose, vil derfor oppleve at vaksinetimen blir flyttet til en annen ukedag, også om du selv har flyttet timen din tidligere. Hvis vi ikke vaksinerer på den dagen du har time, kommer du til å få en SMS med nytt tidspunkt. Vi ber alle prioritere å ta vaksinen på de dagene vi har tilbud. Hvis tidspunktet du får tildelt absolutt ikke passer, finner du alternative datoer i timeboka slik at du kan flytte timen til en av de andre dagene vi vaksinerer.

Vi har vaksinetilbud på disse datoene de kommende ukene:

  • Onsdag 8. september
  • Onsdag 15. september
  • Onsdag 22. september
  • Fredag 1. oktober
  • Fredag 8. oktober

Ved å logge inn i Helseboka finner du alle ledige dager og tidspunkter. Hvis du er usikker på når du har time, finner du timen din ved å logge inn samme sted. Du kan også ringe vaksinetelefonen hvis du har spørsmål. Hvis du har fått dose 2 et annet sted, er det viktig at du går inn og avbestiller dose 2 i Hamar. 

Her kan du finne, flytte og avbestille timen din i Helseboka

 

Hjelp oss å fullvaksinere flest mulig

Det er fortsatt mange ledige timer i Vikingskipet denne uken, og vi har dermed mulighet til å fullvaksinere enda flere av innbyggerne innen kort tid. Vi oppfordrer derfor alle som fikk første dose for mer enn 4 uker siden, til å ta sin andre dose så snart som mulig.

Samtidig ber vi alle som ønsker vaksinen men ikke har fått første dose ennå, om å ta vaksinen nå hvis de har mulighet. Du bestiller time til dose 1 i timeboka, vi vaksinerer på de samme datoene som beskrevet over. 

Her kan du bestille time til første dose

 

Studenter og 16- og 17-åringer får tilbud om vaksine på skolen

Samtidig som vi er i innspurten av vaksineringen av innbyggere over 18 år, tilbyr kommunen studentene i Hamar vaksine på studiestedet sitt. Vaksinatørene er ute på skolene fra denne uken. I neste uke begynner vi også med vaksinering av 16- og 17-åringer på de videregående skolene i Hamar. Studenter og elever får informasjon fra sin egen skole, i tillegg får innbyggere i Hamar brev fra oss i løpet av kort tid.

 

Vaksine